Aloe Vera  FLP
Z d r a v l j e   i   m l a d o s t
Forever Esencijalna Ulja - Bazno ulje
Supervizor  FLP-a  -  Nataša  Dević

Forever Esencijalna Ulja - Bazno ulje
O kompaniji Forever Living
Stvaramo okruženje koje je profitabilno u svakom pogledu, i u kom svaki pojedinac može biti ono što želi da bude. Okruženje gde su integritet, zabava i empatija naše vodilje. Posvećeni smo i verujemo u našu kompaniju, naše proizvode i industriju kojom se bavimo. Tragamo za znanjem i uravnoteženošću, a povrh svega uspešno vodimo našu kompaniju i naše distributere. Mi stvaramo velika dela!

Od 1978. Forever Living Products, multinacionalna kompanija sa sedištem u Arizoni, svoje visokokvalitetne proizvode od Aloe Vere plasira na jednom od najbrže rastućih tržišta, tržišta lepote i zdravlja. Promet kompanije prvi put je premašio dve milijarde dolara 2003. god.

Forever Living proizvodi preko 150 kozmetičkih i dijetetskih proizvoda, na bazi Aloe Vere i pčelinjih proizvoda. Forever Living kompletan proces proizvodnje drži pod kontrolom, od uzgajanja Aloe Vere na plantažama, preko kompletne obrade i pakovanja do distribucije, tako da se svi parametri kvaliteta proizvoda od Aloje ne dovode u pitanje.

Sam kvalitet proizvoda koji sadrže Aloja veru utvrđen je kroz milione korisnika širom sveta, dok patentirani način stabilizacije Aloe vera gela obezbeđuje stabilan kvalitet. Tajna uspeha kompanije leži u istraživanju tradicionalnih recepata i njihovom unapređenju od strane eminentnih svetskih stručnjaka u oblasti farmacije i zdravlja. Preko 100 stručnjaka, među kojima su neki i dobitnici Nobelove nagrade, brine se o kvalitetu i razvoju novih proizvoda od Aloe Vere.
O biljci Aloe Vera
Misija Kompanije Forever Living Products:
O biljci Aloe Vera
Većina proizvoda Forever Living-a je napravljena od biljka Aloe Vera. Aloe Vera Barbadensis Miler je ona Aloe Versa koja ima obilje hranljivih sastojaka. Kaže se nije čudo Aloe Vera kao biljka, nego je čudo naš organizam koji uspe da iz ovakve korisne biljke izvuče sve korisne sastojke i učini da oni imaju blagotvorno dejstvo na celokupni čovekov organizam.

Aloe je poznata među mnogim narodima, tako ima i imena na raznim jezicima:

- Španski - Savila
- Portugalski - Erva Barbarosa
- Jamajka - Single Bingle
- Kineski - Lu Hui
- u Indiji - Musabbar
- na ostalim jezicima je samo Aloe.
   Aloevera-r100


Aloe Vera se nakon 6 godina rasta bere i u roku od 2 sata se vrši stabilizacija gela dobijenog iz lista tako što se čak ne filtriranom gelu dodaje stabilizator dobijen iz soka papaje. Na ovaj način se najbolje sačuvaju lekovita svojstva u biljci i ovaj napitak ostaje svež kao da je tog momenta kada se otvori pakovanje Aloe Vera Gela, ubran.

Proizvodi Forever Livinga imaju Kosher, Islam i Halal sertifikate.

Zvanična stranica Forever Living
SUPERVIZOR
Supervizori Nataša i Aleksandar Dević su u programu Aloje od 2001. godine.
Punih 16 godina iskustva i kontaktata sa savršeinim preparatima kompanije Forever Living Products, mogu da vam prenesu iskustva i najbolje utiske koje su stekli svih ovih godina.

Većinu preparata su koristili i imaju veoma pozitivno iskustva kako svoja, tako i mnogobrojnih korisnika koji im se svakodnevno javljaju i svedoče da su im preparati FLP u mnogim slučajevima pomogli da svoje zdravstvene probleme ublaže i eliminišu.
+38118 4549007 (08-16h)
+38160 4175320
+38118 4549007
+38160 4175320 (08-16h)
Back
Next
*Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Delovanje preparata je individualno. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.
*Ovo je sajt saradnika supervizora FLP-a. Ukoliko želite da postanete saradnik, kontaktirajte nas .

** Sve slike korišćene na sajtu vlasništvo su Forever Living Products kompanije

*** Isporuka najkasnije do tri radna dana
u zemlji.
Copyright © 2017 by "Natasa Devic"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:    natasadevic55@gmail.com
www.devic.info
Opis

Forever Carrier Oil esencijalno ulje predstavlja kombinaciju aloe vere, skvalena, vitamina A, C i E, derivata kokosovog ulja (kaprilni triglicerid), kao i ulja boražine, šipka, susama i ulja koštice kajsije.

Bazno ulje zasnovano ja na derivatu kokosovog ulja (kaprilni triglicerid) koji je bezbojan, bez mirisa, i koža ga lako apsorbuje.

Ova snažna mešavina vitamina i prirodnih ulja podmlađuje kožu i u isto vreme pomaže da korisna svojstva esencijalnih ulja Forever Carrier Oils bolje deluju.


Aloe vera sadrži vitamine A, B1, B2, B3, B6, B12, C i E vitamin, kao i folnu kiselinu. Sadrži više od 20 minerala i 18

aminokiselina. Aloe Vera gel je savršen dodatak kozmetici jer sam gel ima antibakterijska svojstva, a takođe umiruje i hidrira kožu.

Kokosovo ulje sadrži 90% zasićenih masnih kiselina, linoleinsku kiselinu, oleinsku kiselinu, derivate masnih kiselina, masnih alkohola, polifenola, kao i vitamine E i K, i minerale. Ovo ulje ima antivirusno i antibakterijsko dejstvo, pa je efikasno u borbi protiv mnogih infekcija. Kaprilik triglicerid je prirodni sastojak iz kokosovog ulja koji vlaži kožu a ne ostavlja masni trag pri nanošenju.

Boražina je ulje bogato vitaminima A, D, E i K, sa visokom koncentracijom gama-linolne kiseline koja je prvenstveno zastupljena u biljnim uljima, i koja snažno deluje na upale. Koristi ima najviše kod suve kože, strija, tretmana ožiljaka, kod psorijaze, ekcema, dermatitisa, i uvek kada je kožu potrebno regenerisati.

Ulje koštica kajsije je bogato prirodnim vitaminima (posebno vitaminima A i E koji su bitni za našu kožu), kao i vitaminom B17 (amigdalin), linolnom (daje čvrstinu koži) i drugim esencijalnim masnim kiselinama, mineralima i drugim hranjivim sastojcima. Ovo ulje se savršeno absorbuje u koži i ne ostavlja tragove ili osećaj masnoće. Ne uzrokuje alergijske reakcije čak i na najosetljivoj koži.

Seme šipurka (šipka) sadrži između osam i deset odsto masnog ulja u kojima dominiraju oleinska, linolna i linoleinska kiselina. Šipurak je izuzetno bogat i vitaminima C i K, karotenoidima, likopenom i B karotenom, invertnim šećerom i saharozom, pektinima i taninima. Može da se primeni lokalno gde pozitivno utiče u borbi protiv ekcema, akni i psorijaze, ali je odlično i za negu suve, izrazito suve i zrele kože. Istraživanja su pokazala da ulje šipurka blagotvorno deluje na ćelije epiderma. Naročito je korisno za suvu kožu jer povećava njenu elastičnost.

Susamovo ulje sadrži visok procenat oleinske i linolne masne kiseline, dok oko petinu sadržaja čine proteini. Semenke susama predstavljaju bogat izvor vitamina E, A, B1 i B6, kao i minerala magnezijuma, kalcijuma, gvožđa, cinka i prehrambenih vlakana, kao i biljnim smolama. Susamovo ulje je veoma cenjeno u ajurvedi zbog svojih lekovitih svojstava, koje neki tradicionalni lekari u Indiji koriste da ubrzaju zarastanje rana. Prema istraživanju koje je objavljeno u časopisu Journal of Ethnopharmacology, ulje susama pozitivno utiče na brže zarastanje rana. Glavni sastojak susamovog ulja je sesamol, i u ovom ispitivanju je korišćen specifično ovaj sastojak. Delovanje sesamola je poređeno sa deksametazonom (farmakološkim preparatom koji se koristi u iste svrhe).

Skvalan je sastojak koji smiruje, hrani i neguje kožu bez mašćenja. Pomaže u smanjenju pojave tankih linija i isušivanja kože.

Vitamin C važan je za sintezu kolagena potrebnog za razvoj ćelija i tkiva, sprečava ulazak virusa u ćelije i jak je antioksidans. Vitamin E je najviše zaslužan za borbu protiv slobodnih radikala koji negativno utiču na ćelije kože. Tokoferol je izvor vitamina E, pomaže u omekšavanju i vlaženju kože. Visoke koncentracije vitamina E i C zaslužne su za obnovu kože i elastičnost. Vitamin A, posebno beta karoten, je neophodan da bi koža bila zdrava jer podstiče regeneraciju i reprodukciju zdravih ćelija kože.

Karakteristike Forever Carrier Oil:

    sadrži kaprilne trigliceride (iz kokosovog ulja)
    sadrži ekstrakte ulja šipka, susama, kajsije i boražine
    sadrži skvalen
    ne sadrži paraben

Sadržaj Forever Carrier Oil:

    kaprilni triglicerid,
    tokoferil acetat,
    skvalen,
    Rosa Canina (šipak) ulje ploda,
    Sesamum Indicum (susam) ulje semena,
    Prunus Armeniaca (kajsija) ulje jezgra,
    Aloe Barbadensis ekstrakt lista,
    retinil palmitat,
    askorbil palmitat,
    bisabolol,
    Tokoferol (prirodan vitamin E),
    lecitin,
    Borago Ocinalis (boražina) ulje semena,
    sojino ulje.

Pakovanje: 118 ml.

Napomena: sadrži soju.

Više informacija o Forever Carrier Oilmožete pronaći ovde.

Uputstvo za korišćenje: Razblažiti 2 do 4 kapi Forever™ Essential Oil u jednoj kafenoj kašičici Forever Carrier Oil za lokalnu ili aromatsku upotrebu.Želite da isprobate drugačiji pristup u poboljšanju opšteg zdravlja na prirodan način?

Dobrodošli su komentari ili pitanja u sekciji “komentari” na vrhu stranice, pored opisa.Saznajte kako možete doći do ForeverCarrier Oil putem telefona  011/ 7740 - 200 ili putem slanja poruke na Facebook stranici .***Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Delovanje preparata je individualno. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.