Aloe Vera  FLP
Z d r a v l j e   i   m l a d o s t
Supervizor  FLP-a  -  Nataša  Dević

Forever Paket Esencijalnih Ulja - 6 vrsta ulja
O kompaniji Forever Living
Stvaramo okruženje koje je profitabilno u svakom pogledu, i u kom svaki pojedinac može biti ono što želi da bude. Okruženje gde su integritet, zabava i empatija naše vodilje. Posvećeni smo i verujemo u našu kompaniju, naše proizvode i industriju kojom se bavimo. Tragamo za znanjem i uravnoteženošću, a povrh svega uspešno vodimo našu kompaniju i naše distributere. Mi stvaramo velika dela!

Od 1978. Forever Living Products, multinacionalna kompanija sa sedištem u Arizoni, svoje visokokvalitetne proizvode od Aloe Vere plasira na jednom od najbrže rastućih tržišta, tržišta lepote i zdravlja. Promet kompanije prvi put je premašio dve milijarde dolara 2003. god.

Forever Living proizvodi preko 150 kozmetičkih i dijetetskih proizvoda, na bazi Aloe Vere i pčelinjih proizvoda. Forever Living kompletan proces proizvodnje drži pod kontrolom, od uzgajanja Aloe Vere na plantažama, preko kompletne obrade i pakovanja do distribucije, tako da se svi parametri kvaliteta proizvoda od Aloje ne dovode u pitanje.

Sam kvalitet proizvoda koji sadrže Aloja veru utvrđen je kroz milione korisnika širom sveta, dok patentirani način stabilizacije Aloe vera gela obezbeđuje stabilan kvalitet. Tajna uspeha kompanije leži u istraživanju tradicionalnih recepata i njihovom unapređenju od strane eminentnih svetskih stručnjaka u oblasti farmacije i zdravlja. Preko 100 stručnjaka, među kojima su neki i dobitnici Nobelove nagrade, brine se o kvalitetu i razvoju novih proizvoda od Aloe Vere.
O biljci Aloe Vera
Misija Kompanije Forever Living Products:
O biljci Aloe Vera
Većina proizvoda Forever Living-a je napravljena od biljka Aloe Vera. Aloe Vera Barbadensis Miler je ona Aloe Versa koja ima obilje hranljivih sastojaka. Kaže se nije čudo Aloe Vera kao biljka, nego je čudo naš organizam koji uspe da iz ovakve korisne biljke izvuče sve korisne sastojke i učini da oni imaju blagotvorno dejstvo na celokupni čovekov organizam.

Aloe je poznata među mnogim narodima, tako ima i imena na raznim jezicima:

- Španski - Savila
- Portugalski - Erva Barbarosa
- Jamajka - Single Bingle
- Kineski - Lu Hui
- u Indiji - Musabbar
- na ostalim jezicima je samo Aloe.
   Aloevera-r100


Aloe Vera se nakon 6 godina rasta bere i u roku od 2 sata se vrši stabilizacija gela dobijenog iz lista tako što se čak ne filtriranom gelu dodaje stabilizator dobijen iz soka papaje. Na ovaj način se najbolje sačuvaju lekovita svojstva u biljci i ovaj napitak ostaje svež kao da je tog momenta kada se otvori pakovanje Aloe Vera Gela, ubran.

Proizvodi Forever Livinga imaju Kosher, Islam i Halal sertifikate.

Zvanična stranica Forever Living
SUPERVIZOR
Supervizori Nataša i Aleksandar Dević su u programu Aloje od 2001. godine.
Punih 16 godina iskustva i kontaktata sa savršeinim preparatima kompanije Forever Living Products, mogu da vam prenesu iskustva i najbolje utiske koje su stekli svih ovih godina.

Većinu preparata su koristili i imaju veoma pozitivno iskustva kako svoja, tako i mnogobrojnih korisnika koji im se svakodnevno javljaju i svedoče da su im preparati FLP u mnogim slučajevima pomogli da svoje zdravstvene probleme ublaže i eliminišu.
+38118 4549007 (08-16h)
+38160 4175320
+38118 4549007
+38160 4175320 (08-16h)
Back
Next
*Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Delovanje preparata je individualno. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.
*Ovo je sajt saradnika supervizora FLP-a. Ukoliko želite da postanete saradnik, kontaktirajte nas .

** Sve slike korišćene na sajtu vlasništvo su Forever Living Products kompanije

*** Isporuka najkasnije do tri radna dana
u zemlji.
Copyright © 2017 by "Natasa Devic"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:    natasadevic55@gmail.com
www.devic.info
Opis

The Forever™ Essential Oil Bundle je paket od 6 vrsta esencijalnih ulja.
Forever Essential Oils Lavender, esencijalno ulje lavande neguje, relaksira i umiruje. Sadrži visoku koncentraciju linalil acetata koji lavandi daje voćno slatku aromu, kao i visoke koncentracije terpena.

Lavanda poseduje antiseptičko, protivupalno i umirujuće dejstvo. Lavanda pozitivno utiče na regeneraciju postojećih i proizvodnju novih ćelija. Podstiče brže zarastanje rana, posekotina i opekotina. Takođe može ublažiti upalu, iritaciju, simptome psorijaze, akni i ekcema.

Nekoliko kapi eteričnog ulja lavande na jastuku blagotvorno deluje na otklanjanje stresa i ublažavanje nesanice.

Forever Essential Oils Lemon, esencijalno ulje limuna je žuta tečnost sa izrazitim mirisom na limun, i sastoji se pretežno (oko 90%) od limunina.

Limun zbog visokog sadržaja kalcijuma, gvožđa, magnezijuma i kalijuma, kao i vitamina C i B nazivaju „lekom za sve”. Kada se pomeša sa glicerinom, zaceljuje ispucale usne, pomaže u održavanju čistog tena i deluje kao tonik za masnu kožu. Kada se pije blagotvorno deluje na imuni sistem, kao i na digestivni sistem.

Forever Essential Oils Peppermint esencijalno ulje mente, je proizvedeno od biljaka koje imaju visok sadržaj mentola, koji obezbeđuje efekat hlađenja.

Mentol se dobija sintetičkim putem ili iz peperminta (pitoma nana) ili drugih ulja nane, a poseduje lokalna anestetička i kontrairitantska svojstva. Utiče i na receptore za osećaj temperature pa mentol na koži daje osećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

Forever Essential Oils At Ease predstavlja mešavinu esencijalna ulja za opuštanje, gaulterije, lavande, eukaliptusa, korijandera, olibanuma, ruzmarina, kamilice, nane, bosiljka i origana.

Forever Essential Oils At Ease mešavina je posebno odabrana kako bi pomogla u postizanju harmonije, opuštanja i mira.

Mešavina Forever Essential Oils Defense obezbeđuje savršeno izbalansiran spoj najčistijih prirodnih pupoljaka karanfilića, narandže, kore cimeta, ruzmarina, tamjana, eukaliptusa i bobica kleke, koji podstiču rad imunog sistema.

Forever Essential Oils Soothe predstavlja izbalansiranu mešavinu najčistije prirodne divlje nane, zimzelena, kamfora, Ylang Ylang i kamilice, posebno odabranih da se lako upijaju i ublažavaju bol.

Sadržaj The Forever™ Essential Oil Bundle:

    1 kom. Essential Oils - Lavender
    1 kom. Essential Oils - Lemon
    1 kom. Essential Oils - Peppermint
    1 kom. Essential Oils - At Ease
    1 kom. Essential Oils - Defense
    1 kom. Essential Oils - SootheŽelite da isprobate drugačiji pristup u poboljšanju opšteg zdravlja na prirodan način?

Dobrodošli su komentari ili pitanja u sekciji “komentari” na vrhu stranice, pored opisa.Saznajte kako možete doći do The Forever™ Essential Oil Bundle putem telefona  011/ 7740 - 200 ili putem slanja poruke na Facebook stranici .***Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Delovanje preparata je individualno. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.
Forever Paket Esencijalnih Ulja - 6 vrsta ulja