Aloe Vera  FLP
Z d r a v l j e   i   m l a d o s t
Supervizor  FLP-a  -  Nataša  Dević

Kontakt
O kompaniji Forever Living
Stvaramo okruženje koje je profitabilno u svakom pogledu, i u kom svaki pojedinac može biti ono što želi da bude. Okruženje gde su integritet, zabava i empatija naše vodilje. Posvećeni smo i verujemo u našu kompaniju, naše proizvode i industriju kojom se bavimo. Tragamo za znanjem i uravnoteženošću, a povrh svega uspešno vodimo našu kompaniju i naše distributere. Mi stvaramo velika dela!

Od 1978. Forever Living Products, multinacionalna kompanija sa sedištem u Arizoni, svoje visokokvalitetne proizvode od Aloe Vere plasira na jednom od najbrže rastućih tržišta, tržišta lepote i zdravlja. Promet kompanije prvi put je premašio dve milijarde dolara 2003. god.

Forever Living proizvodi preko 150 kozmetičkih i dijetetskih proizvoda, na bazi Aloe Vere i pčelinjih proizvoda. Forever Living kompletan proces proizvodnje drži pod kontrolom, od uzgajanja Aloe Vere na plantažama, preko kompletne obrade i pakovanja do distribucije, tako da se svi parametri kvaliteta proizvoda od Aloje ne dovode u pitanje.

Sam kvalitet proizvoda koji sadrže Aloja veru utvrđen je kroz milione korisnika širom sveta, dok patentirani način stabilizacije Aloe vera gela obezbeđuje stabilan kvalitet. Tajna uspeha kompanije leži u istraživanju tradicionalnih recepata i njihovom unapređenju od strane eminentnih svetskih stručnjaka u oblasti farmacije i zdravlja. Preko 100 stručnjaka, među kojima su neki i dobitnici Nobelove nagrade, brine se o kvalitetu i razvoju novih proizvoda od Aloe Vere.
O biljci Aloe Vera
Misija Kompanije Forever Living Products:
O biljci Aloe Vera
Osnova većine proizvoda Forever Living-a je biljka Aloe Vera. Od 300 podvrsta izdvojena je Aloe Barbadensis Miler kao ona koja ima najviše lekovitih svojstava. Kod nas se može sresti Aloe Arborescens takođe jedna od lekovitih vrsta. Aloja spada u porodicu Ljiljana.

Aloe je poznata među mnogim narodima, tako ima i imena na raznim jezicima:

- Španski - Savila
- Portugalski - Erva Barbarosa
- Jamajka - Single Bingle
- Kineski - Lu Hui
- u Indiji - Musabbar
- na ostalim jezicima je samo Aloe.
Aloevera-r100


Aloe Vera se nakon 6 godina rasta ručno bere i u roku od 2 sata se vrši stabilizacija gela dobijenog iz lista tako što se čak ne filtriranom gelu dodaje stabilizator dobijen iz soka papaje. Na ovaj način se najbolje čuvaju lekovita svojstva ovog napitka.

Proizvodi Forever Livinga imaju Kosher, Islam i Halal sertifikate.

Zvanična stranica Forever Living
SUPERVIZOR
Poslovni saradnik kompanije Forever Living Products je nezavisni distributer proizvoda, koji na potpuno jednostavan, legalan i etički način prezentuje proizvode od aloje.

Proizvode kompanije Forever Living Products ne možete kupiti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama ili specijalizovanim radnjama, već direktno od Poslovnog saradnika. Ovo nije piramidalna prodaja, ne morate sami postati distributeri kako bi ste došli do fantastičnih proizvoda od aloje. Dovoljno je da nas kontaktirate, putem email-a ili telefona, a mi ćemo vam pružiti sve informacije o proizvodima.

Više o FLP poslovnom saradniku možete videti klikom na link ovde.
+38118 4549007 (08-16h)
+38160 4175320
+38118 4549007
+38160 4175320 (08-16h)
Name:
Address:
City:
State:
Code:
Phone:
Email:
Country:
*Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Delovanje preparata je individualno. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.
*Ovo je sajt saradnika supervizora FLP-a. Ukoliko želite da postanete saradnik, kontaktirajte nas .

** Sve slike korišćene na sajtu vlasništvo su Forever Living Products kompanije

*** Isporuka najkasnije do tri radna dana
u zemlji.
Copyright © 2017 by "Natasa Devic"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:    natasadevic55@gmail.com
www.devic.info