Aloe Vera  FLP
Z d r a v l j e   i   m l a d o s t
Supervizor  FLP-a  -  Nataša  Dević

O kompaniji Forever Living
Stvaramo okruženje koje je profitabilno u svakom pogledu, i u kom svaki pojedinac može biti ono što želi da bude. Okruženje gde su integritet, zabava i empatija naše vodilje. Posvećeni smo i verujemo u našu kompaniju, naše proizvode i industriju kojom se bavimo. Tragamo za znanjem i uravnoteženošću, a povrh svega uspešno vodimo našu kompaniju i naše distributere. Mi stvaramo velika dela!

Od 1978. Forever Living Products, multinacionalna kompanija sa sedištem u Arizoni, svoje visokokvalitetne proizvode od Aloe Vere plasira na jednom od najbrže rastućih tržišta, tržišta lepote i zdravlja. Promet kompanije prvi put je premašio dve milijarde dolara 2003. god.

Forever Living proizvodi preko 150 kozmetičkih i dijetetskih proizvoda, na bazi Aloe Vere i pčelinjih proizvoda. Forever Living kompletan proces proizvodnje drži pod kontrolom, od uzgajanja Aloe Vere na plantažama, preko kompletne obrade i pakovanja do distribucije, tako da se svi parametri kvaliteta proizvoda od Aloje ne dovode u pitanje.

Sam kvalitet proizvoda koji sadrže Aloja veru utvrđen je kroz milione korisnika širom sveta, dok patentirani način stabilizacije Aloe vera gela obezbeđuje stabilan kvalitet. Tajna uspeha kompanije leži u istraživanju tradicionalnih recepata i njihovom unapređenju od strane eminentnih svetskih stručnjaka u oblasti farmacije i zdravlja. Preko 100 stručnjaka, među kojima su neki i dobitnici Nobelove nagrade, brine se o kvalitetu i razvoju novih proizvoda od Aloe Vere.
O biljci Aloe Vera
Misija Kompanije Forever Living Products:
O biljci Aloe Vera
Većina proizvoda Forever Living-a je napravljena od biljka Aloe Vera. Aloe Vera Barbadensis Miler je ona Aloe Versa koja ima obilje hranljivih sastojaka. Kaže se nije čudo Aloe Vera kao biljka, nego je čudo naš organizam koji uspe da iz ovakve korisne biljke izvuče sve korisne sastojke i učini da oni imaju blagotvorno dejstvo na celokupni čovekov organizam.

Aloe je poznata među mnogim narodima, tako ima i imena na raznim jezicima:

- Španski - Savila
- Portugalski - Erva Barbarosa
- Jamajka - Single Bingle
- Kineski - Lu Hui
- u Indiji - Musabbar
- na ostalim jezicima je samo Aloe.
   Aloevera-r100


Aloe Vera se nakon 6 godina rasta bere i u roku od 2 sata se vrši stabilizacija gela dobijenog iz lista tako što se čak ne filtriranom gelu dodaje stabilizator dobijen iz soka papaje. Na ovaj način se najbolje sačuvaju lekovita svojstva u biljci i ovaj napitak ostaje svež kao da je tog momenta kada se otvori pakovanje Aloe Vera Gela, ubran.

Proizvodi Forever Livinga imaju Kosher, Islam i Halal sertifikate.

Zvanična stranica Forever Living
SUPERVIZOR
Supervizori Nataša i Aleksandar Dević su u programu Aloje od 2001. godine.
Punih 16 godina iskustva i kontaktata sa savršeinim preparatima kompanije Forever Living Products, mogu da vam prenesu iskustva i najbolje utiske koje su stekli svih ovih godina.

Većinu preparata su koristili i imaju veoma pozitivno iskustva kako svoja, tako i mnogobrojnih korisnika koji im se svakodnevno javljaju i svedoče da su im preparati FLP u mnogim slučajevima pomogli da svoje zdravstvene probleme ublaže i eliminišu.
+38118 4549007 (08-16h)
+38160 4175320
+38118 4549007
+38160 4175320 (08-16h)
Back
Next
*Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Delovanje preparata je individualno. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.
*Ovo je sajt saradnika supervizora FLP-a. Ukoliko želite da postanete saradnik, kontaktirajte nas .

** Sve slike korišćene na sajtu vlasništvo su Forever Living Products kompanije

*** Isporuka najkasnije do tri radna dana
u zemlji.
Copyright © 2017 by "Natasa Devic"   •   All Rights reserved   •   E-Mail:    natasadevic55@gmail.com
www.devic.info
Opis

Aloe First je sprej za kožu i sluzokožu, izuzetan je dodatak priboru za prvu pomoć.

Aloe First je sprej na bazi prirodnih sastojaka, koji umiruje kožu, hidrira, obezbeđuje pH balans, čisti i regeneriše kožu.

Aloe First je formulisan na bazi stabilizovanog aloe vere gela, i sadrži Propolis, Alantoin i 11 različitih biljnih ekstrakata.

Aloe First sprej deluje umirujuće kod površinskih povreda: posekotina, ogrebotina, nagnječenja, opekotina, upala, alergijskih reakcija i drugih promena na koži. Veoma je koristan za cirkulaciju ako se utrljava u donje ekstremitete, a može se koristiti i za negu kose i kože glave.
Propolis je najefikasniji do sada poznati prirodni antibiotik. Pčele sakupljaju propolis, obrađuju ga u toku razmene materija i oblažu unutrašnjost košnice kako bi je zaštitili od bakterija.

Alantoin je sastojak koji štiti kožu, nalazi se u mnogim biljkama, uključujući i Aloe Veru. Ima keratoličko dejstvo, uklanja naslage suvog epitela, regeneriše i čini kožu glatkom.

Neven sadrži aglikone, glikozide, eterska ulja, kalijum, karotenoide, likopen, provitamin A, organske kiseline, sumpor, tanine, flavonoide, hlorofil, šećere. Snažan je antioksidans i ima antibiotska svojstva.

Hajdučka trava u narodnoj medicini najčešće se upotrebljava za ublažavanje bola i previjanje rana. Za spoljnu upotrebu nalazi primenu kao antiflogistik (blagotvorno deluje protiv upala) slično kamilici, koristi se zai za ispiranje, obloge i kupke.

Majčina dušica sadrži obilje etarskog ulja i flavonoida, poseduje antiupalna i antibakterijska svojstva koja blagotvorno deluju na različite upalne procese na koži, kao što su akne i bubuljice.

Kamilica je jedna od najznačajnijih lekovitih biljaka za negu kože i kose. Osnovni aktivni sastojak kamilice je etarsko ulje azulen, Pri spoljašnjoj upotrebi, blagotvorno deluje na kožu i sluzokožu usta i očiju, smiruje osipe, rane i upale.

Maslačak je izuzetno hranljiva biljka, sadrži A, C, D i vitamine B kompleksa, organske kiseline, zatim minerale gvožđe, magnezijum, natrijum, cink, kalijum, kalcijum, mangan, bakar. Aktivni sastojci maslačka su taraksacin (gorka supstanca) i inulin. Aktivne supstance pozitivno utiču na svrab kože, lišajeve i osipe.

Eukaliptus sadrži raznovrsna esencijalna ulja od kojih se najviše ističe eukaliptol jer je snažan antiseptik, koji ima jak miris i pruža osećaj “hlađenja”. Blagotvorno deluje kod upale sinusa, prehlada, gripa.

Marakuja je bogat izvor vitamina (naročito C i A), minerala (kalijum, gvožđe, bakar, magnezijum, fosfor), vlakna i antioksidanata. Vitamin A, posebno beta karoten koji se nalazi u soku marakuje, je neophodan da bi koža bila zdrava jer podstiče regeneraciju i reprodukciju zdravih ćelija kože. Vitamin C, s druge strane je antioksidant koji koži obezbeđuje zaštitu od slobodnih radikala, i sprečava prevremeno starenje.

Žalfija deluje antiseptično, pa se primenjuje za ispiranje grla kod upala, afti. Etarsko ulje žalfije je odgovorno za njena antiseptična svojstva.Spolja se primenjuje za zaustavljanje krvarenja rana, ali i za dezinfekciju rana i čireva. Zbog prisustva tanina pomaže u jačanju sluzokože.

Đumbir je bogat vitaminima B6 i C, kalijumom i magnezijumom, a takođe sadrži i više vrsta esencijalnih ulja. U Kini se đumbir koristi kao sastojak u skoro 50% recepata i biljnih preparata, jer ubrzava reakciju biljaka sa kojima je pomešan. Đumbir sadrži moćna antiseptička i pročišćavajuća dejstva, maksimalno smanjuje pojavu novih i ublažava vidljivost postojećih fleka na licu i akni tako što ubija bakterije na površini kože, kao i u porama.

Boražina je bogat izvor gama-linolne kiseline koja je prvenstveno zastupljena u biljnim uljima, i koja snažno deluje na upale.

Karakteristike Aloe First sprej:

    Deo pribora za prvu pomoć
    Deluje umirujuće na manju iritaciju kože
    Štiti kosu od štetnog uticaja zagađivača i hlora
    Tretman za kosu
    Deluje umirujuće na kožu nakon depilacije voskom
    Može se prskati u uvo, nos i grlo

Sastav Aloe First sprej:

    Stabilizovan Aloe Vere gel (Aloe Barbadensis),
    voda,
    Allantoin,
    Glicerin,
    Tokoferol (prirodan vitamin E),
    pčelinji propolis,
    Neven (Calendula officinalis) ekstrakt,
    Hajdučka trava (Achillea Millefolium) ekstrakt,
    Majčina dušica (Thymus Vulgaris) ekstrakt,
    Kamilica (Anthemis Nobilis) ekstrakt,
    Maslačak (Taraxacum Officinale) ekstrakt,
    Eukaliptus ekstrakt,
    Marakuja (Passiflora Edulis) ekstrakt,
    Žalfija (Salvia Officinalis) ekstrakt,
    Đumbir (Zingiber Officinale) ekstrakt,
    Boražina - Volovski jezik (Borago Officinalis) ekstrakt,
    Sandalovina (Santalum Album) ekstrakt,
    Polisorbat 20,
    Natrijum Citrat,
    Diazolidinil urea,
    Metiliparaben.

Pakovanje: 473 ml.

Više informacija  o Aloe First sprej  možete pronaći ovde.**Komentari korisnika sa interneta**

Želite da isprobate drugačiji pristup u poboljšanju opšteg zdravlja na prirodan način?

Dobrodošli su komentari ili pitanja u sekciji “komentari” na vrhu stranice, pored opisa.

Saznajte kako možete doći do Aloe First Sprej putem telefona  011/ 7740 - 200 ili putem slanja poruke na Facebook stranici .

***Informacije sadržane u ovom tekstu su isključivo u edukativne svrhe i ne treba da budu korišćene za dijagnozu ili terapiju bez konsultovanja zdravstvenog stručnjaka. Delovanje preparata je individualno. Čitalac koji je zabrinut za svoje zdravlje treba da kontaktira lekara za savet.
Aloe First Sprej -
Prva Pomoc
Aloe First Sperj - Prva Pomoc